Prinses Anna

 

"Vier de liefde iedere dag. Ze is veel te mooi om een dag over te slaan!"

 

Ze is grappig, altijd vrolijk en een tikkeltje onhandig. De Winterprinses doet de harten van jong en oud smelten met haar gevatte opmerkingen en wilde verhalen. Samen met haar grote zus Elsa woont deze winterprinses in een winters wonderland. Daar heeft ze het, ondanks de kou, enorm naar haar zin.

 

Onze populaire winterprinses heeft meerdere outfits waar u uit kunt kiezen. Prinses Anna gaat het liefst samen met haar zus Elsa op pad. Vanwege Elsa's rustige karakter en Anna's enthousiasme zijn zij samen de ideale combinatie!

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiƫren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.