Prinses Ariëlle

 

"Laten we praten zonder woorden, want dan zeggen we zo veel meer!"

 

Ze is vriendelijk, avontuurlijk en weet wat ze wil. De zeemeerminprinses ruilde haar staart in voor een paar benen, en sindsdien woont ze samen met haar prins en dochtertje in een prachtig kasteel op het strand. Hoewel ze haar plekje aan land wel gevonden heeft, gaat ze nog graag op bezoek bij haar vader en 6 zussen in zee. Ariel heeft 2 outfits waar u uit kunt kiezen: de roze baljurk, en de blauwe dorpsjurk.

 

Foto's door:

Geert Broeks Fotografie, C-Flash, Er Was Eens, Lensmama.nl

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.