Prinses Belle

 

"Ware schoonheid zit vanbinnen!"

 

De wonderschone Belle doet haar naam eer aan: ze heeft een prachtige volle bos met bruine lokken, en een adembenemende gouden jurk. Maar, naar uiterlijke schoonheid kijkt Beauty niet: zij viel voor haar prins om wie hij vanbinnen was! Behalve boeken lezen en struinen door haar immens grote bibliotheek, gaat ze ook graag op bezoek bij kinderen thuis. En eh... Dat ze soms tegen het meubilair praat is normaal hoor!

 

Nu ook te boeken: Prins Adam!

Foto's door: Luc de Herdt, Michel Aerts en Dennis Morsch

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiƫren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.