De Zeemeerminnen

 

"Onderzoek. Droom. Ontdek!"

 

Er Was Eens heeft 3 verschillende zeemeerminnen die graag een rondje zwemmen in uw zwembad. 2 van onze zeemeerminnen hebben een zogenaamde 'fabric tail', waarmee ze gracieus door het water zwemmen. Onze speciale zeemeermin Naomi heeft een hyperrealistische staart, die eruit ziet en voelt als een echte vis! Zeemeermin Naomi was jurylid op het NK Zeemeerminzwemmen en heeft ervaring als docent monovinzwemmen. Hartstikke leuk om te doen op een zwembadfeestje dus!

 

Bekijk hieronder onze zeemeerminnen in actie!

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiƫren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.