Vaiane

 

"Oude manieren openen geen nieuwe deuren!"

 

Ze volgde haar hart, haar droom en haar passie en reisde verder dan de horizon! Vaiane is een drukke dame: naast haar avonturen als zeevaarder, is ze ook nog leider van het volk op haar eiland. Ondanks haar drukke bestaan, komt ze heel graag op bezoek bij kinderen, zodat ze haar wilde verhalen kan vertellen en ze de dans van haar volk kan aanleren. Het is een hele mooie en vrolijke hula-dans, die leuk is voor iedere leeftijd. Kent u hem al?

 

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiƫren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.