Koningin Elsa

 

"Als je loslaat, heb je twee handen vrij."

 

Ze is koninklijk en betoverend mooi. Ook heeft Elsa magische ijskrachten, die ze pas sinds kort onder controle heeft. Gelukkig heeft ze nooit last van de kou, want Elsa woont samen met haar zusje Anna in een winters wonderland. Daar maakt ze regelmatig sneeuwmannen, schaatsbanen en ijssculpturen.

 

Onze populaire Sneeuwkoningin heeft meerdere outfits waar u uit kunt kiezen. Koningin Elsa gaat het liefst samen met Prinses Anna op pad. Vanwege Elsa's rustige karakter en Anna's enthousiasme zijn zij samen de ideale combinatie!

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiƫren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.