Koningin Elsa

 

"Als je loslaat, heb je twee handen vrij."

 

Ze is statig, koninklijk en betoverend mooi. Ook heeft Elsa magische ijskrachten, die ze pas sinds kort onder controle heeft. Gelukkig heeft ze nooit last van de kou, want de Sneeuwkoningin woont samen met haar zusje Anna in een winters wonderland vol sneeuw en ijs. Daar maakt ze regelmatig sneeuwmannen, schaatsbanen en ijssculpturen. Haar favoriete eten? Chocolade-ijs!

 

Koningin Elsa gaat het liefst samen met haar zusje Prinses Anna op pad. Vanwege Elsa's rustige karakter en Anna's enthousiasme zijn zij samen de ideale combinatie!

 

Onze populaire koningin heeft meerdere outfits waar u uit kunt kiezen. Blader door de slideshow links om de keuzes te bekijken!

 

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiƫren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook