Prinses Yasmine

 

"Met geluk, vertrouwen en moed, komt alles wat slecht gaat weer goed."

 

Ze is trots, avontuurlijk, zelfverzekerd en laat zich niet zo maar uithuwelijken aan de eerste de beste prins! De Oosterse prinses heeft een sterke eigen wil en is nergens bang voor: ze heeft zelfs een tijger als huisdier! Op bezoek gaan bij kinderen vindt ze heel erg leuk, en ze heeft er dan ook geen moeite mee als ze daarvoor haar zonnige (en zanderige!) koninkrijk achter moet laten. Dat is toch niet voor lang, want haar vliegend tapijt is enorm snel!

 

Nu bij te boeken: de Oosterse prins!

Foto's door: Sebastiaan M, Lux Homini - Bildermacher, BlueBells Photography

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiƫren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.