Neverland Karakters

 

"Opgroeien is een valstrik!"

 

Midden in de wondere wereld van Neverland (of in het nederlands: Nooitgedachtland) leven de meest magische figuren. Op de helder blauwe wateren vaart de Jolly Roger, met daarop Kapitein Haak en zijn bemanning, bij de rotsen zwemmen échte zeemeerminnen, diep in de bossen woont Peter Pan met zijn verloren jongens en zijn vriendinnetje Wendy, en in een klein klokje in Peters boomhut woont elfje Tinkelbel. Nodig jij onze helden uit Neverland uit op jouw verjaardag, dan ben je verzekerd van een magisch en avontuurlijk feest!

 

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.