Pocahontas

 

"Ik wil alles leren: vrijwillig en zonder dwang

en alles riskeren, want ik ben voor niemand bang"

 

Pocahontas is één met de natuur en weet dan ook alles over planten en dieren. Respect voor alles wat leeft vind ze erg belangrijk en ze vind het dan ook heel leuk om daarover te vertellen. Ze is zorgzaam en avontuurlijk, maar ook dapper en vastberaden. Tijdens jouw feestje leert Pocahontas jou te luisteren naar de stemmen in de bergen, en leert ze je om alle kleuren van de wind te zien. Ben jij klaar om op avontuur te gaan?

 

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.