Prinses Sneeuwwitje

 

"Liefde maakt van elk huis een thuis!"

 

Ze is gracieus, zorgzaam en heeft alles over voor de mensen die ze liefheeft. Sneeuwwitje is misschien wel de bekendste sprookjesprinses. Hoe kan het ook anders... Ze is de mooiste van het land! Met haar kleurrijke jurk en zachte karakter betoverde Sneeuwwitje generatie op generatie. Vrijwel iedereen kent haar spannende verhaal over de boze stiefmoeder, de 7 dwergen, de vergiftigde appel en de knappe prins. De altijd jong en beeldschoon gebleven Sneeuwwitje komt graag langs om uw evenement nog mooier te maken!

Foto's door: C-Flash, Menne Stokmans Photography, Pavamo, Er Was Eens, Lensmama.nl

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiƫren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.