Meet & Greet

Wilt u kinderen de mogelijkheid geven om onze sprookjeskarakters in levende lijve ontmoeten bij uw bedrijf, camping, hotel of evenement? Dat kan, tijdens een magische meet & greet! Wij voorzien graag een prachtig aangeklede ruimte met muziek en belichting, zodat de ontmoeting volledig in stijl is. Sta ons telefonisch of per e-mail te woord over uw wensen en wij maken het perfecte pakket voor u!

 

Met nieuwe opties!

Begeleiding door echte lakeien!

Aankleding van de meet & greet locatie!

Shows

Een spannende, grappige of magische interactieve show met onze prinsessen is een ervaring om nooit te vergeten! Onze kant en klare shows zijn ontzettend, maar uiteraard maken we graag een show op maat voor u in uw gewenste thema. Met techniek van Jouw Event Partners bent u altijd verzekerd van een professionele show. Stuur ons een e-mail of bel ons voor de mogelijkheden en prijzen.

 

Denk je aan onze shows, dan denk je aan

Een leuk verhaal, sing along, mini disco, dansles,

groepsspelletjes en altijd interactie met het publiek!

Shows zijn niet bedoeld voor particulieren. Wilt u graag onze prinsessen in actie zien bij u thuis? Kijk dan naar onze kinderfeestjes!

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiƫren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.