Fotoshoots

Er Was Eens biedt wat betreft fotoshoots 3 verschillende diensten aan. Hieronder kunt u meer lezen over de mogelijkheden:

Princess & Me

Trek je mooiste prinsessenjurk aan en geniet van een compleet verzorgde fotoshoot met een professionele fotograaf en jouw favoriete prinses! Prijzen beginnen bij €100,- all in, dus stuur ons zeker een mailtje voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

 

Extra Mogelijkheden:

Een look-a-like jurk huren of kopen,

communie fotoshoot, meerdere karakters,

meerdere deelnemers, professionele hairstyling.

Prinses voor een Dag

Droom jij van een fotoshoot als een prachtige prinses? Wij helpen je graag! Er Was Eens stelt een aantal van haar kostuums beschikbaar om jou te laten stralen tijdens de Prinses voor een Dag fotoshoot. Alleen, met je beste vriendin, of met je partner, wij maken graag uw sprookje werkelijkheid!

 

Let op:

Bij het deelnemen aan onze Prinses voor een Dag shoot draagt u kostuums die niet meer niet meer gebruikt worden door Er Was Eens. Dit betekent dat wij helaas enkel jurken hebben in de maten XS-S-M.

Prinsessen als Model

Onze prinsen en prinsessen komen graag naar uw studio of foto locatie. Ze zijn het gewend om model te staan voor professionals, amateurs en fotografen in opleiding. Reizen is voor ons geen probleem!

 

Mogelijkheden:

Onze karakters hebben meerdere outfits waar u uit kunt kiezen. Bent u onderwater fotograaf en zoekt u een mooi model? Ook onze zeemeerminnen zijn beschikbaar voor fotoshoots onder en boven water.

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.