Kinderfeestjes

Onze prinsessen zijn graag te gast op uw kinderfeestje! De prinsessen zijn de perfecte aanvulling voor een feestje waar nog lang over gepraat gaat worden. Wij hebben een aantal pakketten waar u uit kunt kiezen. Zit uw perfecte pakket er niet tussen? Geen probleem, we maken graag een pakket op maat voor u!

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten en mogelijke tol.

Wij rekenen €0,19 p/km vanaf centrum Hulst. Bedraagt reistijd langer dan 1 uur, dan rekenen wij een toeslag van €10 per 30 minuten reistijd extra.

 

Feestjes met 2 personages hebben een maximum van 12 kinderen.

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.