Lente Feest

met

Anna & Elsa

31 maart

't Karrewiel

Vogelwaarde

 

 

 

 

Wat is het Lente Feest?

Het Lente Feest is een kleinschalig evenement waar jij en je vriendinnetjes de lente kunnen komen vieren, samen met jullie favoriete royals: Anna en Elsa! We gaan er een ontzettend gezellige dag van maken vol spelletjes, activiteiten en knutselwerkjes. Allemaal in het thema lente/pasen! Als het goed weer is (wat we natuurlijk wel hopen!) gaan we lekker met zijn allen naar buiten. Vergeet dus niet om een jas mee te nemen!

Een toegangskaartje voor het Lente Feest kost €15 per kind. Dat includeert meedoen aan alle activiteiten, een toffe glittertattoo én een zakje paaseitjes voor jou alleen! Natuurlijk zijn je ouders/verzorgers ook van harte welkom. Zij kunnen, op eigen kosten, een lekker hapje of drankje nuttigen in het café. Toegang voor de ouders is gratis! Het Lente Feest start om 15:00u en duurt ongeveer 2 uur. Er zijn maar 20 plekjes, dus koop je kaartje snel!

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook