Mini-Events

Er Was Eens organiseert regelmatig zogenaamde 'mini-events'. Tijdens deze kleinschalige events, ter grote van een verjaardag, krijgen kinderen de kans om de aanwezige karakters beter te leren kennen. Mini-events zijn ook zeer geschikt voor kinderen die grootschalige evenementen te overweldigend vinden.

Mini-events hebben zeer uiteenlopende thema's. Als er weer nieuwe inspiratie is, gaan de organisatoren gelijk aan de slag!

 

Tijdens deze evenementen kun je met de karakters spelen, dansen en knutselen. En natuurlijk zijn alle activiteiten volledig in thema! Ook aan de decoratie wordt gedacht. Zo wordt keer op keer een ander thema tot leven gewekt. Natuurlijk denken we ook aan een bijpassend extraatje in de vorm van een snoepje of een klein cadeautje.

Ook is dit een leuke manier om minder populaire karakters te ontmoeten en ze al je vragen te stellen!

 

Ieder mini-event is weer uniek in haar programma. Was het Prinsessenbal al helemaal je ding? Kom dan zeker naar onze mini-events om in een nog intiemere setting te genieten van alle magische activiteiten. En laat je betoveren door de verschillende programma's en karakters.

Voorgaande Mini-Events

Hieronder vindt u een kleine impressie van de vorige edities van het Prinsessenbal.

Zeemeermiddag

Hulst

 

De Zeemeermiddag was een ontzettend geslaagde dag vol water-pret! Kinderen met een A en B zwemdiploma konden zich aansluiten bij het dolfijnen programma, waar ze een prachtige staart aan mochten en zwemles kregen van een échte zeemeermin! Kindjes zonder diploma deden mee met het guppy programma, waar Arielle en Vaiane de spelletjes begeleidde. Samen maakte we een prachtige schatkist, versierden we een mermaid-cupcake, deden we spelletjes, dansten we en maakte we zelfs een prachtig schilderij (in het water!!). Het was een spetterende dag om nooit te vergeten!

Foto's door Zoë van Harrewijn

Lentefeest

Vogelwaarde

 

Hoewel de winter natuurlijk Elsa's lievelingsseizoen is, kan ze ook enorm genieten van de lente. Samen met Anna en de aanwezige kindjes luidde ze dit vrolijke seizoen dan ook in met een super leuk feest! Knutselwerkjes, spelletjes, glittertattoos, eitjes versieren, en zelfs de snackjes waren in lente thema!

 

Het Lentefeest was ons eerste mini-event, en we waren dan ook erg blij dat het zo goed werd ontvangen. Binnen een mum van tijd waren alle kaarten uitverkocht! Het Lentefeest was een groot succes en wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Foto's door Lensmama

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.