Wat is het Prinsessenbal

Het Prinsessenbal is een spelletjes middag waar jonge prinsen en prinsessen kunnen komen spelen.

Neem je papa, mama, opa, oma, suikertante of -oompje, hofdame of lakei mee en laat je betoveren

door de magie en de échte prinsessen van Er Was Eens!

Na 3 succesvolle edities in het Zeeuwse land brengt Er Was Eens in samenwerking met Storybook Celebrations het Prinsessenbal naar jou toe! Met locaties in vrijwel iedere provincie is er altijd wel een Prinsessenbal bij jou in de buurt waar jij je favoriete sprookjeskarakters kunt ontmoeten!

Het feestprogramma duurt 3 uur en bestaat uit een spannende openingsshow, leuke spelletjes, mooie knutselwerkjes maken en uiteraard wordt er op een echt Prinsessenbal ook gedanst. We sluiten af met een heuse kroningsceremonie, waar ieder kind de prinsessenkroon zal ontvangen die hij/zij verdient!

Voorgaande Edities

Hieronder vindt u een kleine impressie van de vorige edities van het Prinsessenbal.

Prinsessenbal 3

9 en 10 december 2017 - Kloosterzande

 

Tijdens deze editie van het Prinsessenbal maakte meerdere karakters hun debuut. Het bal werd geopend met een spannende openingsact met dans en daarna ging voor de eerste keer ons beauty terras van start, wat erg in de smaak viel bij de kleine prinsesjes. De spelletjes waren geschikt voor zowel jongens als meisjes, en deze editie mochten we dan ook een hoop jonge prinsen verwelkomen. De middag werd afgesloten met de magische lantaarns van Rapunzel, die iedereen mooi had versierd en achteraf mee naar huis mocht nemen.

Prinsessenbal 2

17 en 18 juni 2017 - Hulst

 

Hoera, prinses Anna is jarig! Omdat Anna's verjaardag vorig jaar een beetje in duigen viel, besloot Elsa dit jaar om er een groots en spetterend feest van te maken, waar ze ook een hele hoop jonge prinsesjes had uitgenodigd. Wat een verrassing was dat! Met een extra editie voor de minder bedeelde kinderen van stichting Reyntje werd Anna's verjaardag een waar sprookjesfeest.

Prinsessenbal 1

10 december 2016 - Hulst

 

Ons allereerste Prinsessenbal was direct een groot succes: alle kaarten waren uitverkocht! We vierden samen de verjaardag van Koningin Elsa, maar oh nee... Anna was de kerstballen vergeten! Gelukkig konden de kindjes helpen: zij maakte samen met Elsa nieuwe kerstversieringen om de boom mee te decoreren. Zo kwam alles toch nog tot een goed eind.

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook