Vrijwilligerswerk

Sprookjes zijn leuk voor alle leeftijden, vandaar dat de vertellers van Er Was Eens geregeld zorgcentra bezoeken. Samen de sprookjes lezen, herrinneringen ophalen, dansen op de liedjes van toen, zingen of gewoon even een praatje maken, voor onze prinsessen en vertelsters is niets te gek. Wij werken onder andere samen met ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen om ouderen met dementie een hart onder de riem te steken. Wilt u graag een bezoekje van Er Was Eens inplannen, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Bel ons geheel vrijblijvend op +31 (0) 6 11 89 32 34.

Help ons een ander te helpen!

Onze prinsessen doen graag vrijwilligerswerk. Bent u betrokken bij een organisatie die opkomt voor de zwakkeren in de samenleving, bijvoorbeeld zieke kinderen, en wilt u hen een onvergetelijke middag bezorgen, stuur ons dan een e-mail of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiƫren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.