Met

Arielle

& Vaiane

28 juli

Reynaertland

Hulst

Wat is de Zeemeermiddag?

De Zeemeermiddag is een kleinschalig evenement waar ouders en kind samen kunnen genieten van de wondere wereld van zeemeerminnen, samen met zee prinsessen Arielle en Vaiane! We gaan er een ontzettend gezellige dag van maken vol spelletjes, activiteiten en knutselwerkjes, en dat alles natuurlijk in zeemeermin thema! Als het goed weer is (waar we wel vanuit gaan) gaan we lekker afkoelen met wateractiviteiten. Neem dus zeker jullie badpak of bikini mee!

De prijs van de toegangstickets hangt af van welk programma jullie graag meedoen. Zijn jullie dolfijnen, of guppies? Meer informatie over de programma's vinden jullie hieronder. Welk pakket jullie ook kiezen, je ouders of verzorgers zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zij kunnen, op eigen kosten, een lekker hapje of drankje nuttigen. Toegang voor de ouders is gratis! De Meerminmiddag start om 10:30u en duurt ongeveer 2,5 uur. Daarna kunnen jullie lekker terug het zwembad in!

Dolfijnen Pakket

Dromen komen uit met het dolfijnen pakket! Je krijgt een prachtige staart aan en leert zwemmen als een echte zeemeermin, ván een echte zeemeermin! Na een uur zwemles heb je vast reuze honger, dus gaan we samen lekker een cakeje versieren en opeten. Daarna spelen we samen een paar hele leuke spelletjes, en dan is het alweer bijna tijd om naar huis te gaan! Of blijf je liever zwemmen? Dat mag natuurlijk ook.

 

€25

Let op:

Deelnemen aan dit programma kan vanaf 7 jaar, mits je in het bezit bent van je A-diploma. Prijs incl. huur van zeemeerminnenstaart

Guppy Pakket

De kleine guppies kunnen wellicht nog niet zo goed zwemmen, maar dat betekent niet dat we geen leuke middag kunnen beleven! Samen met Arielle, Vaiane en hun vriendinnen gaan we een middag vol leuke activiteiten tegemoet. We willen nog niet alles verklappen, maar je kunt onder andere denken aan een knutselopdracht, spelletjes, minidisco en samen liedjes zingen! Ook de guppies gaan waterspelletjes spelen, dus vergeet je badkleding, zonnebrand en handdoek niet!

 

€15

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.