Reserveer uw ticket voor de Meerminmiddag

 
 
 
 
Dolfijnen Programma
Guppy Programma
 
 

 

 

Meedoen aan de Zeemeermiddag is geheel op eigen risico. Er Was Eens en/of Reynaertland kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verlies, diefstal en/of beschadiging van uw eigendommen. Dit evenement verloopt onder doorlopend toezicht en begeleiding van volwassenen. Er Was Eens behoudt zich het recht een deelnemer te weigeren bij het Dolfijnen programma als blijkt dat de deelnemer niet vaardig genoeg is om het programma op een veilige manier te laten verlopen. Bij de buitenactiviteiten bent u zelf verantwoordelijk om uw kind goed te beschermen tegen de zon.

 

Uw reservering is pas compleet wanneer u een bevestigings email krijgt. Voor vragen omtrent dit evenement belt u naar 0611893234.

 

 

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiƫren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.