Algemene Voorwaarden

 

Onze performers arriveren en vertrekken in kostuum. Wij vinden het erg belangrijk dat de performers te allen tijde in karakter zijn en blijven. Daarbij kunt u ons helpen! Verzamel de kinderen op een plaats waar ze de performers niet kunnen zien aankomen of vertrekken. Het zou jammer zijn als de kinderen de performers zien vertrekken in hun auto in plaats van in een koninklijk rijtuig! Een goede tip voor het vertrek is om de taart pas aan te snijden als de performer vertrekt (hij of zij zingt graag nog even mee), zodat de kinderen zich onmiddellijk kunnen focussen op iets anders leuks!

 

Een prinses ziet er natuurlijk altijd uit om door een ringetje te halen. Onze jurken en pruiken zijn dan ook handgemaakte theaterkostuums van topkwaliteit. Wij willen daarom het risico op beschadiging zo klein mogelijk houden. Wanneer uw evenement buiten plaatsvindt, zorgt u dat de omgeving vrij is van modder, vuil, regen en wind, en dat er een plaats is waar de prinses uit het directe zonlicht kan staan. Bij koud weer, zorg dat de prinses een plekje heeft waar ze kan opwarmen.

 

Een echte prinses is punctueel, maar ook onze prinsessen kunnen door onvoorziene omstandigheden te laat komen. Wanneer de prinses te laat dreigt te komen, zal zij u indien mogelijk verwittigen. Wanneer een prinses meer dan 30 minuten te laat is, maakt ze de verloren tijd goed door langer te blijven. Wij vragen uw begrip als de prinsessen iets later zijn dan gepland.

 

Vraag de performers niet naar dingen die buiten zijn/haar karakter vallen, zoals “Hoe heet je in het echt?” of “Waar kom je vandaan?” enz. Hoewel wij altijd in karakter blijven, maken dergelijke vragen het ons soms moeilijk om geloofwaardig over te komen. Voor de ultieme prinsessenbeleving vragen wij u dan ook beleefd om dat soort vragen te vermijden! Over de karakters mag u de performers natuurlijk alles vragen. Ze vertellen graag over het personage dat ze uitbeelden, hun avonturen, grappige anekdotes over hun koninkrijk en hoe het gaat met hun vrienden.

 

Wij zijn gek op huisdieren! Maar... we willen u vriendelijk verzoeken om ze tijdens ons bezoek in een andere kamer te houden. Dit in verband met onze kostbare en handgemaakte kostuums. Eventuele beschadigingen aangericht door huisdieren, zullen worden aangerekend. Ook werken wij enkel in rookvrije ruimtes. Dit niet alleen voor de gezondheid van de kinderen en de performer, maar ook voor onze kostuums.

 

Wanneer er meer kinderen zijn dan van tevoren is afgesproken, heeft de performer waarschijnlijk niet genoeg tijd en niet genoeg spullen bij zich om iedereen te entertainen. Wees daarom eerlijk en duidelijk over het aantal gasten dat u verwacht!

 

De performers proberen uiteraard om de aandacht van ieder kind te trekken, maar wij zullen feestgangers die niet mee willen doen nooit forceren. In zo’n geval vragen wij u om u te ontfermen over de uitvaller(s). Om de andere gasten niet te storen, zal de performer gewoon verdergaan met zijn/haar programma.

 

Als onze performers zich onveilig voelen door welke omstandigheid dan ook, behouden zij zich het recht voor om het feest vroegtijdig en na slechts 1 waarschuwing te verlaten, zonder terugbetaling.

 

Boekingen kunnen tot 1 week van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Annuleert u de boeking minder dan een week van tevoren, zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen. Annuleert u niet en blijken onze diensten toch niet nodig te zijn, dan brengen wij het volledige feestje in rekening.

 

Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming Er Was Eens te noemen in welke vorm van media dan ook. Publicaties zijn mogelijk, mits schriftelijk goedgekeurd.

 

Er Was Eens is een zelfstandig bedrijf, en niet verbonden aan enig ander bedrijf of themapark.

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.