Over Ons

Zeg nou zelf, het is toch de droom van elk meisje om later prinses te worden? Voor velen lijkt dit een onrealistische droom, maar niet voor Kayleigh Tofield. In 2015 verwerkte zij haar passie voor toneel, liefde voor sprookjes en grote hart voor kinderen in een businessplan: en zo werd Er Was Eens geboren!

 

Omdat Er Was Eens al gauw te groot werd om alleen te doen, sloeg Kayleigh in 2017 officieel de handen ineen met Chayenne de Theije. Waar Kayleigh tekortschoot op organisatorisch gebied, kon Chayenne haar perfect aanvullen en creatieve hersenspinsels zoals Het Prinsessenbal konden hierdoor eindelijk tot zijn recht komen. Meer informatie over Kayleigh en Chayenne vindt u hieronder.

Kayleigh Tofield

Na het afronden van de kappersacademie in Antwerpen wist Kayleigh direct: ik wil meer! Ze deed een aantal jaar ervaring op als allround kapster, en vertrok daarna naar de toneelschool in Tilburg, waar ze ook zang en danslessen volgde.

 

Kayleigh is creatief, communicatief vaardig en houdt het hoofd koel in stressvolle situaties. Ze ontwerpt en maakt onder andere de website, de social media en de pruiken.

Chayenne de Theije

Chayenne staat al sinds haar 8e op het podium. Ze volgde zang-, gitaar- en pianoles en deed mee aan verschillende talentenshows en theatervoorstellingen, zowel als zangeres als actrice. Logischerwijs slaagde ze met vlag en wimpel voor de toneelschool.

 

Gedreven, georganiseerd en vooruitstrevend: dat is Chayenne. Administratie en boekingen, alles waar organisatie bij komt kijken, zijn haar ding.

Over Ons Prinsessenbal

Al sinds het eerste Prinsessenbal in december 2016 wordt het evenement georganiseerd door Kayleigh en Chayenne. Met als doel elk jaar beter, mooier en magischer te worden, is het organiseren van het Prinsessenbal ieder half jaar weer een enorm grote taak. Hoewel de organisatie volledig uit de handen van Er Was Eens komt, mogen we niet vergeten dat er nog vele andere handen aan het bal werken. Iedere editie weer werken er vele vrijwilligers op het Prinsessenbal. Allemaal met één doel voor ogen: een onvergetelijke middag creeëren!

 

Team Work makes the Dream Work!

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.