Over Ons

Zeg nou zelf, het is toch de droom van ieder meisje om later prinses te worden? Voor velen  lijkt dit een onrealistische droom, maar niet voor Kayleigh Tofield.  In 2015 verwerkte zij haar passie voor toneel, liefde voor  sprookjes en grote hart voor kinderen in een businessplan: en zo werd Er Was Eens geboren!


In 2017 sloeg Kayleigh officieel de handen ineen met Chayenne de Theije.  Creatieve hersenspinsels werden omgezet naar  projecten en  daardoor heeft Er Was Eens veel mogen groeien.  Zo organiseren we ieder half jaar Het Prinsessenbal, nemen we boekingen aan door heel Nederland en België en tellen we vandaag de dag maar liefst 22  verschillende karakters!

Het hoeft niet makkelijk te zijn,

als het maar spectaculair is


Na het afronden van de kappersacademie in Antwerpen wist Kayleigh direct: ik wil meer! Ze deed een aantal jaar ervaring op als allround kapster, en vertrok daarna naar de toneelschool in Tilburg, waar ze ook zang en danslessen volgde.


Kayleigh is creatief, communicatief vaardig en houdt het hoofd koel in stressvolle situaties. Ze ontwerpt en  maakt onder andere de website, de social  media en de pruiken.

Kayleigh

Een dag niet gewerkt,

is een dag niet geleefd


Chayenne staat al sinds haar 8e op het podium. Ze volgde zang-, gitaar- en pianoles en deed mee aan verschillende talentenshows en  theatervoorstellingen, zowel als zangeres als  actrice. Logischerwijs slaagde ze met vlag en wimpel voor de toneelschool.


Gedreven, georganiseerd en vooruitstrevend: dat is Chayenne.  Administratie  en boekingen, alles waar  organisatie bij komt kijken, zijn haar ding.

Chayenne

Over Ons Prinsessenbal

Al sinds het eerste Prinsessenbal in december 2016 wordt  het evenement georganiseerd door Kayleigh en Chayenne. Met als doel elk  jaar beter, mooier en magischer te worden, is het organiseren van het Prinsessenbal ieder half jaar weer een enorm grote taak. Hoewel de organisatie volledig uit de handen van Er Was Eens komt, mogen we niet vergeten dat er nog vele andere handen aan het bal werken.  Iedere editie weer werken er vele vrijwilligers  op het Prinsessenbal. Allemaal met één doel voor ogen: een onvergetelijke middag creeëren!


Team Work makes the Dream Work!

ER WAS EENS

De karakters van Er Was Eens zijn afkomstig uit het generieke domein en zijn gebaseerd  op reeds bestaande sprookjes en vertelsels van over de hele wereld. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden. Hoewel de performers van Er Was Eens veelal dezelfde karakters spelen, kan het gebeuren dat u een andere performer krijgt dan te zien is op de foto.

ONTMOET ONS


Anna en Elsa


Kids Weekend Cinecity

23 en 24 november in Terneuzen & Vlissingen


Klik hier voor meer info