Het

Prinsessenbal

9 & 10 december

Hotel van Leuven

Kloosterzande

 

 

 

 

Wat is het Prinsessenbal

Het Prinsessenbal is een spelletjes middag waar jonge prinsen en prinsessen kunnen komen spelen.

Neem je papa, mama, opa, oma, suikertante of -oompje, hofdame of lakei mee en laat je betoveren

door de magie en de échte prinsessen van Er Was Eens!

Op vertoon van het ticket dat je vooraf gekocht hebt via onze site, mag je de magische feestzaal betreden en alvast oefenen op je allermooiste baldans. We openen de middag met een ontzettend spannende show, waarin jij kunt helpen om hem tot een goed einde te brengen! In de zaal is een horeca gelegenheid waar jouw begeleider kan genieten van een hapje en een drankje.

Na de opening start ons feestprogramma! Er zijn ontzettend veel activiteiten en spelletjes te doen, waarbij de prinsessen jou begeleiden. Uiteraard nemen alle prinsessen de tijd voor jou, zodat je met al je favorietjes op de foto kunt en een gezellig praatje kunt maken. Het totale programma duurt ongeveer 3 uur. Daarna kun je moe en voldaan met de koets (of de auto) naar huis.

Overige belevenissen

Om ervoor te zorgen dat we aan ieders wensen kunnen voldoen, hebben we diverse randactiviteiten en belevenissen..

Jurkjes van de Goede Fee

Iedereen weet dat Assepoesje haar prachtige jurk kreeg van de goede fee. Goed nieuws: de Goede Fee zal aanwezig zijn met een aantal van haar prachtige jurken! Zij zijn exclusief te koop op het Prinsessenbal, waar uw kind op magische wijze getransformeerd kan worden in een échte prinses!

Betoverend Beautyterras

Dat echte schoonheid van binnen zit, weet natuurlijk iedereen. Op het beautyterras halen we deze innerlijke schoonheid naar buiten en zorgen we dat uw kind zal stralen als de ster die hij/zij is! We brengen een mooi make-upje aan, geven uw kind een koninklijk kapsel, zetten een sprankelende glittertattoo, en nog zo veel meer!

Catwalk

Laat zien wat jij in huis hebt op de catwalk! De prinsessen leren jou de beste moves om er altijd mooi uit te zien, zodat jij kunt schitteren en stralen! Met welke prinses loop jij over de catwalk?

Loterij

Doe mee aan onze loterij en maak kans op spectaculaire prijzen! Koop een lootje van een van onze medewerkers en wie weet winnen jullie een cadeaupakket, een cadeaubon of een super unieke fotoshoot met één van onze prinsessen!

Koop snel uw tickets door hier te klikken

Koninklijke Gasten

Elke woensdagavond onthullen we de identiteit van 1 of meerdere koninklijke gasten. Ben jij ook zo benieuwd wie er allemaal komen?

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.