HEEFT U EEN VRAAG?

Het Prinsessenbal is een groot evenement waar ontzettend veel te beleven is. Om al uw vragen te beantwoorden en u precies te zeggen wat u kunt verwachten, is daarom erg lastig. Wij hopen u met deze pagina goed op weg te helpen.

 

Deze vragen werden reeds gesteld aan de organisatie van het Prinsessenbal. Staat uw vraag er niet tussen? Neem zeker even contact met ons op via het contactformulier dat u hier kunt vinden.

 

 

 

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 

V. Waar en wanneer vind het bal plaats?

 

De 3e editie van het Prinsessenbal vindt plaats op 9 en 10 december 2017 in Hotel van Leuven (Hof te Zandeplein 19 in Kloosterzande). Beide dagen zal het programma starten om 14:00u en eindigen rond de klok van 17:00u. Wij raden u aan om ongeveer 20 minuten voor de start van het programma aanwezig te zijn, zodat u op uw gemak uw kaartje kunt laten controleren, en een plaatsje kunt zoeken in de zaal.

 

V. Hoe koop ik tickets, en wat kosten ze?

 

Tickets voor het Prinsessenbal kunt u gemakkelijk online bestellen. Op het evenement zelf is er helaas géén kaartverkoop. Om uw tickets te bestellen, kunt u hier klikken. Werkt deze link niet, klik dan op de onderstaande link.

 

Op beide pagina's heeft u keuze uit 4 verschillende tickets. U kunt kiezen voor kind of volwassene, met beide een zaterdag- en zondag optie. Personen boven de 16 jaar zijn volwassenen, ieder daaronder is kind. Kinderen van 24 maanden of jonger mogen gratis naar binnen, mits zij vergezeld worden door een betalende volwassene.

 

  1. Kies de tickets die u wilt aanschaffen, en klik op betalen
  2. Betaal uw tickets via iDeal, Belfius Direct Net, KBC / CBC, Bancontact (MisterCash) of Sofort Banking
  3. Ontvang de tickets in uw mailbox

 

Zo simpel is het!

 

V. Moet ik mijn ticket uitprinten?

 

Als u over een smartphone met internet beschikt, is dat niet noodzakelijk. Als u succesvol tickets heeft gekocht ontvangt u een mail waarin ook de mobiele versie van uw aangekochte tickets staan. Deze kunt u bij de ingang van het Prinsessenbal gewoon vanaf uw smartphone laten scannen. En geen zorgen over schadelijke stralingen in uw telefoon: wij scannen uw tickets ook gewoon met onze telefoon!

 

V. Kan ik ook een ticket kopen in de winkel?

 

Helaas zijn de tickets voor het Prinsessenbal niet in de winkel te koop.

 

V. Voor wie is het Prinsessenbal geschikt?

 

Het bal is het meest geschikt voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar. Kinderen die ouder zijn dan 7 geloven vaak niet meer in 'echte' prinsessen en dat is natuurlijk jammer voor de kindjes die nog wel in de magie geloven! Wij richten ons vooral op 'meisjes'-activiteiten , die stoere mannen misschien niet zo leuk vinden, maar geëmancipeerde jonge prinsen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

 

V. Is *naam prinses* er ook?

 

Elke woensdagavond maken we minimaal 1 koninklijke gast bekend op onze website! Houdt deze goed in de gaten om te zien of uw favoriete sprookjes karakter ook van de partij gaat zijn!

 

V. Is er een dresscode?

 

Hoewel er geen officiële dress code is, is het Prinsessenbal de ideale gelegenheid om je innerlijke prinses los te laten! Of dit nu een simpele outfit, een mooie jurk of een volledig kostuum is, het mag allemaal! De meeste kleine bezoekers trekken dan ook hun mooiste prinsessenjurk aan. Volwassenen worden gevraagd zich niet te verkleden om verwarring met onze prinsessen te voorkomen, maar mogen natuurlijk wel hun mooiste kleding uit de kast trekken!

 

V. Ik kom niet uit de buurt. Wat nu?

 

Als u uit een land hier ver vandaan komt, hoeft dat geen probleem te zijn. De feestlocatie is goed bereikbaar per auto. Deze kunt u naast Hotel van Leuven parkeren. Ook kunt u met de bus komen: bushalte Cloosterstraat ligt naast de locatie.

 

Bent u op zoek naar iets heel speciaals? Boek dan een speciale Prinsessenbal overnachting! Voor meer informatie en prijzen, neem contact met ons op via dit formulier.

 

 

Copyright

 

Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Er Was Eens beschikt enkel over generieke karakters uit het publieke domein. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden.