Evenementen

Er Was Eens is vooral bekend om Het Prinsessenbal: het leukste sprookjes event van Nederand! Het Prinsessenbal is een activiteiten middag voor jonge prinsen en prinsessen, waar zij samen met hun ouder/verzorger (of lakei/hofdame) kunnen genieten van een spannend programma boordevol spelletjes, knutselen, zingen en dansen. 

Ook organiseert Er Was Eens geregeld mini-events. Daarover kunt u hieronder meer lezen!

2B Loved Fotografie-46

Wat zijn de mini-events?


Er Was Eens organiseert naast het enige echte Prinsessenbal regelmatig zogenaamde 'mini-events'. Tijdens deze evenementen verwelkomen we maximaal 20 kindjes per voorstelling, waardoor er meer tijd is voor persoonlijke aandacht. Mini-events zijn zeer geschikt voor kinderen die grootschalige evenementen, zoals het Prinsessenbal, erg overweldigend vinden. Was het Prinsessenbal helemaal jullie ding? Kom dan zeker naar onze mini-events om in een nog intiemere setting te genieten van alle magische activiteiten.


Wat kunnen we verwachten?

Mini-events hebben zeer uiteenlopende thema's. Als er weer nieuwe inspiratie is, gaan we gelijk aan de slag! Tijdens deze evenementen kun je met de karakters spelen, dansen en knutselen, maar wat jullie precies gaan doen blijft vaak een verrassing. Ieder mini-event is uniek, dus kom en laat je betoveren door de verschillende programma's en karakters!


Mini-events

Bekijk onze voorgaande events

HIER
en geniet na van de magie!