Archief

2B Loved Fotografie-72
2B Loved Fotografie-51
2B Loved Fotografie-126
2B Loved Fotografie-92
2B Loved Fotografie-27
2B Loved Fotografie-53
2B Loved Fotografie-11
2B Loved Fotografie-28
2B Loved Fotografie-42
2B Loved Fotografie-46
2B Loved Fotografie-25
2B Loved Fotografie-51
2B Loved Fotografie-72
2B Loved Fotografie-121
2B Loved Fotografie-92
2B Loved Fotografie-126
2B Loved Fotografie-53
2B Loved Fotografie-27
2B Loved Fotografie-11
2B Loved Fotografie-28
2B Loved Fotografie-42
2B Loved Fotografie-46
2B Loved Fotografie-25
2B Loved Fotografie-93
2B Loved Fotografie-104
2B Loved Fotografie-81
2B Loved Fotografie-117

16 juni 2019 - Hulst


Elsa nodigde Anna's vriendinnen uit om haar te verrassen op haar verjaardag. Iedereen had het grote geheim heel goed bewaaard, waardoor iedereen Anna verwelkomde met een grote gezamelijke "VERRASSING!". En verrast: dat was ze zeker! We versierden cakejes, kleurde een prachtige zonnebloem en ook kreeg iedereen een mooie glittertattoo. Aan het eind van het feest kregen de kindjes een traktatie mee naar huis. Het was een magisch verjaardagsfeest, dat we niet snel zullen vergeten en omdat Anna het altijd zo onzettend leuk vind om op jullie verjaardagen te komen, vond ze het extra bijzonder dat jullie ook aanwezig waren op haar grote dag!


Foto's door 2B Loved Fotografie

Anna's Verjaardag

13 april 2019 - Vogelwaarde


Na het grote succes van het vorige Lentefeest, besloten de Sneeuwzusjes om dit jaar weer dit vrolijke, kleurrijke feest te vieren. Ditmaal deden ze dat met hun goede vriendin Raponsje en haar prins. 

We zochten chocolade eitjes, maakte de vrolijkste lenteknutsels, schminkten iedereen in lentethema en uiteraard mocht een kleurrijke lekkernij niet ontbreken: wafels met poedersuiker in maar liefst 4 verschillende kleuren!

Wat ons betreft kan de lente officieel van start gaan! 


Foto's door Althreya Photography and Art

Lentefeest

10 februari 2019 - Kloosterzande


De liefde tussen ouder en kind is iets heel speciaals. Dat mag gevierd worden, vinden wij! De Rozenprinses had haar vader meegenomen als eregast, en samen met Doornroosje, Sneeuwwitje en alle kinderen op dit uitverkochte evenement vertelden we het spannende verhaal van de Schotse Prinses. Na het interactieve verhaal konden de kinderen en ouders deelnemen aan allerlei leuke activiteiten, waaronder het maken van Valentijnskaarten en spelletjes in Valentijn-thema. Halverwege het programma namen we even de tijd om een lekkere pannenkoek met roze suiker te eten, waarna we weer heel veel energie hadden voor de minidisco. Het was een liefdevolle dag die zéker voor herhaling vatbaar is!


Foto's door Zoë van Harrewijn

Valentijn Viering

10 & 11 november 2018 - Hulst


Tijdens alweer de vijfde editie van het Prinsessenbal namen de prinsen en prinsessen hun gasten mee naar een heus Winter Wonderland. Daar zou de Sneeuwkoningin met haar magische bel de winter officieel inluiden, maar oh nee: de hoofdlakei en zijn hulplakeien waren de bel kwijtgeraakt! Tijdens deze editie waren er nieuwe karakters, nooit eerder vertoonde jurken, nieuwe spelletjes en activiteiten in winter thema en stond theater in het middelpunt. Het was dan ook de eerste editie met een echt theaterstuk vol zang, dans en special effects. Gelukkig werd de bel op tijd teruggevonden en kon de Sneeuwkoningin samen met haar zusje de Winterprinses de winter officieel van start laten gaan.

Prinsessenbal 5

28 juli 2018 - Hulst


De Zeemeermiddag was een ontzettend geslaagde dag vol water-pret! Kinderen met een A en B zwemdiploma konden zich aansluiten bij het dolfijnen programma, waar ze een prachtige staart aan mochten en zwemles kregen van een échte zeemeermin! Kindjes zonder diploma deden mee met het guppy programma, waar de Zeemeerminprinses en de Eilandprinses de spelletjes begeleidde. Samen maakte we een prachtige schatkist, versierden we een mermaid-cupcake, deden we spelletjes, dansten we en maakte we zelfs een prachtig schilderij (in het water!!).


Het was een spetterende dag om nooit te vergeten!


Foto's door Zoë van Harrewijn

Zeemeermiddag

23 & 24 juni 2018 - Hulst


Voor de eerste keer had het Prinsessenbal écht een thema, namelijk Nooitgedachtland! Uiteraard hadden onze prinsessen hun vrienden uit Nooitgedachtland uitgenodigd om te komen, en de Verloren Jongen en zijn vriendinnetje waren ontzettend vereerd. Wat een verrassing was het dan ook toen Kapitein Haak onuitgenodigd kwam opdagen! Samen met de kinderen van Het Prinsessenbal hebben de prinsessen, na vele leuke spelletjes en activiteiten, de stoute kapitein weg kunnen jagen. Aan het eind van het bal was er een hele speciale verrassing... De zeemeerminnen uit Nooitgedachtland waren ook per ongeluk meegekomen!

Prinsessenbal 4

31 maart 2018 - Vogelwaarde


Hoewel de winter natuurlijk het lievelingsseizoen is van onze Sneeuwkoningin, kan ze ook enorm genieten van de lente. Samen met haar zusje en de aanwezige kindjes luidde ze dit vrolijke seizoen dan ook in met een super leuk feest! Knutselwerkjes, spelletjes, glittertattoos, eitjes versieren, en zelfs de snacks waren in lente thema! Het Lentefeest was ons eerste mini-event, en we waren dan ook erg blij dat het zo goed werd ontvangen. Binnen een mum van tijd waren alle kaarten uitverkocht! Het Lentefeest was een groot succes en wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!


Wegens het beëindigen van de samenwerking met de fotograaf zijn er helaas geen foto's beschikbaar van dit evenement.

Lentefeest

8 & 9 december 2017 - Kloosterzande


Tijdens deze editie van het Prinsessenbal maakte meerdere karakters hun debuut. Het bal werd geopend met een spannende openingsact met dans en daarna ging voor de eerste keer ons beauty terras van start, wat erg in de smaak viel bij de kleine prinsesjes. De spelletjes waren geschikt voor zowel jongens als meisjes, en deze editie mochten we dan ook een hoop jonge prinsen verwelkomen. De middag werd afgesloten met de magische lantaarns van Raponsje, die iedereen mooi had versierd en achteraf mee naar huis mocht nemen.


Prinsessenbal 3

17 & 18 juni 2017 - Hulst


Hoera, de Winterprinses is jarig! Omdat haar verjaardag vorig jaar een beetje in duigen viel, besloot de Sneeuwkoningin dit jaar om er een groots en spetterend feest van te maken, waar ze ook een hele hoop jonge prinsesjes had uitgenodigd. Wat een verrassing was dat! Met een extra editie voor de minder bedeelde kinderen van stichting Reyntje werd de verjaardag van de Winterprinses een waar sprookjesfeest.


Foto's door Menne Stokmans

Prinsessenbal 2

10 december 2016 - Hulst


Ons allereerste Prinsessenbal was direct een groot succes: alle kaarten waren uitverkocht! We vierden samen de verjaardag van de Sneeuwkoningin, maar oh nee... De Winterprinses was de kerstballen vergeten! Gelukkig konden de kindjes helpen: zij maakte samen met de Sneeuwkoningin nieuwe kerstversieringen om de boom mee te decoreren. Zo kwam alles toch nog tot een goed eind.


Foto's door Menne Stokmans

Prinsessenbal 1