Sinterklaas

Wat doen jullie voor Sinterklaas?


Op zaterdag 5 en zondag 6 december videobellen Anna en Elsa graag met uw gezin! Samen met uw kind(eren) nemen de Sneeuwzusjes stiekem een kijkje in het grote boek van Sinterklaas. Misschien ontdekken ze samen wel waar de cadeautjes verstopt liggen!


Wat kunnen we verwachten?

Na het invullen van het contactformulier neemt een van onze lakeien telefonisch contact met u op. Tijdens deze telefonische intake noteert hij/zij de leukste dingen in het grote boek van Sinterklaas. Hierna ontvangt u een factuur van €35 en een bevestiging van uw boeking, uiteraard met de exacte tijd waarop Anna en Elsa u via WhatsApp messenger zullen videobellen. 


De videocall van circa 20 minuten zit vol magie. Wat de zusjes precies doen is natuurlijk een verrassing, maar hou rekening met veel plezier, veel lachen en natuurlijke leuke liedjes, allemaal in Sinterklaas thema. 


Sinterklaas

Contactformulier

ER WAS EENS

De karakters van Er Was Eens zijn afkomstig uit het generieke domein en zijn gebaseerd  op reeds bestaande sprookjes en vertelsels van over de hele wereld. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden. Hoewel de performers van Er Was Eens veelal dezelfde karakters spelen, kan het gebeuren dat u een andere performer krijgt dan te zien is op de foto.