Valentijn Festijn

Valentijn Festijn

Deze Koninklijke Gast wordt binnenkort aangekondigd...

LOCATIE

Sassies ijs en lunch Salon
Gentsestraat 18 in
 Hulst

DATUM

Zaterdag

15 februari 2020

TIJD

12:00 - 14:00u

15:00 - 17:00 u 

Vier de liefde!


Wie is jouw Valentijn? Is het je vriendje? Je beste vriendin? Of misschien wel je papa, mama, opa of oma? Wie jouw Valentijn ook is, we horen graag van jou waarom hij of zij zo speciaal is voor jou. Want liefde... Dat is iets wat we moeten vieren! 

Omdat liefde ook door de maag gaat, werken we ook dit keer weer samen met Sassie! Sassie en haar team dragen zorg voor de onbeperkte Valentijns-limonade en zoetige zaligheden die voor jullie klaar staan gedurende het event. 

Wat gaan we doen?


De prinsessen gaan samen met jullie iets prachtigs knutselen voor jullie Valentijn. Ook spelen we samen hartverwarmende spelletjes, brengen we een prachtige glittertattoo aan en nemen de prinsessen natuurlijk tijd voor een foto en een gezellig onderonsje met jou. Wat er verder nog gaat gebeuren? Dat verklappen we nog niet!

Welke prinsessen aanwezig zullen zijn kondigen we aan op onze Facebook pagina, en daarna komen ze in de portretten bovenaan deze pagina. 

Over dit event

Koop je kaartje nu!

Exclusiviteit

Om ervoor te zorgen dat iedereen de aandacht krijgt die wij bij Er Was Eens willen garanderen, hebben wij een beperkt aantal plaatsen per tijdsslot. Bij dit event zijn dat maximaal 15 kinderen. Wees er snel bij, want op is op!


Let op

In verband met het snelle uitverkopen van het eerste tijdsslot, is er nu ook een tweede beschikbaar met 15 nieuwe plaatsjes! De tickets zijn tijdsgebonden: let daarom goed op dat jullie op tijd zijn voor jullie tijdsslot! Kinderen met tickets voor het eerste tijdsslot zijn welkom vanaf 11:50u. Kinderen met tickets voor het tweede tijdsslot zijn welkom vanaf 14:50u. 


Allergieen

Tijdens ons evenement zijn er snacks en onbeperkt drinken voorzien. Heeft uw kind allergieen, dan houden we daar graag rekening mee. Laat dit zo spoedig mogelijk aan ons weten, zodat wij op zoek kunnen naar een smakelijk alternatief.


Locatie

Ouders zijn zeer welkom om te blijven en te genieten van een hapje of drankje op eigen kosten. De locatie bevindt zich in het winkelhart van Hulst, welke u met een gerust hart kunt verkennen terwijl uw kind in goede handen is. Parkeren kan zeer dichtbij op de Grote Markt. Buiten de stadsmuren kunt u gratis parkeren (bijvoorbeeld op het Stationsplein). 


ER WAS EENS

De karakters van Er Was Eens zijn afkomstig uit het generieke domein en zijn gebaseerd  op reeds bestaande sprookjes en vertelsels van over de hele wereld. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden. Hoewel de performers van Er Was Eens veelal dezelfde karakters spelen, kan het gebeuren dat u een andere performer krijgt dan te zien is op de foto.