Sneeuwwitje

"Liefde maakt van elk huis een thuis!"


Ze is gracieus, zorgzaam en heeft alles over voor de mensen die ze liefheeft. Sneeuwwitje is misschien wel de bekendste sprookjesprinses. Hoe kan het ook anders... Ze is de mooiste van het land! Met haar kleurrijke jurk en zachte karakter betoverde Sneeuwwitje generatie op generatie. Vrijwel iedereen kent haar spannende verhaal over de boze stiefmoeder, de 7 dwergen, de vergiftigde appel en de knappe prins. De altijd jong en beeldschoon gebleven Sneeuwwitje komt graag langs om uw evenement nog mooier te maken!


Sneeuwwitje heeft een prachtige jurk, gemaakt met verschillende stoffen. Hierdoor kunnen ook slechtzienden door aanraking ervaren dat ze een ├ęchte prinses is!


Wilt u Sneeuwwitje graag boeken? Klik dan hier.

De magische beelden op deze pagina zijn gemaakt door:
Jeantina Lensen Fotografie & Althreya Stories and Art

ER WAS EENS

De karakters van Er Was Eens zijn afkomstig uit het generieke domein en zijn gebaseerd  op reeds bestaande sprookjes en vertelsels van over de hele wereld. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden. Hoewel de performers van Er Was Eens veelal dezelfde karakters spelen, kan het gebeuren dat u een andere performer krijgt dan te zien is op de foto.