Magie op Afstand

Als het niet mogelijk is om onze sprookjesfiguren in levende lijven te ontvangen, bieden wij graag een magisch alternatief in de vorm van videoberichten en videobellen. Zo kunnen we jullie bijvoorbeeld een videobericht toesturen van je favoriete prinses. Een prachtige herinnering die je keer op keer opnieuw kunt bekijken! Videobellen kan ook: dan belt jullie favoriete prinses jullie op met de camera aan! Het is net of ze echt bij jullie thuis is.

Persoonlijke Videoboodschap


Een prinses naar keuze stuurt jullie een op maat gemaakte boodschap. De naam van de gelukkige ontvanger wordt uiteraard meermaals genoemd, zodat de video écht persoonlijk is. De video-boodschap is betoverend van het begin tot het einde en blijft magisch: hoe vaak je hem ook kijkt!


Minimaal 2 minuten | € 35,-


Prijs is inclusief voorbespreking, het prachtig maken van de prinses door de assistenten achter de schermen in het kasteel, de video opname en nabewerking met achtergrondmuziek.


De video kan verzonden worden via WhatsApp, Facebook Messenger of via een privé link op YouTube en dient op voorhand betaald te worden. 

Videoboodschap

Het Zilveren Pakket  |  € 30

Videogesprek van 15 minuten met zijn/haar favoriete prinses. Het gesprek wordt geheel aangepast aan de gelukkige ontvanger: denk aan een energieke minidisco voor de actieveling, een onvergetelijk verjaardagslied voor de verjaardagsprins(es), een rustig verhaaltje voor het slapengaan of samen meezingen met zijn/haar favoriete liedjes. En de papa's en mama's? Die worden even geheel ontzorgd, terwijl de prinses hun kind meeneemt in hun magische sprookjeswereld.


Het Gouden Pakket  |  € 45

Alles uit het Zilveren pakket + een persoonlijke videoboodschap vooraf, waarin de prinses de ontvanger vertelt dat ze binnenkort gaan bellen. Dat is samen éxtra genieten van de voorpret!


Het Diamanten Pakket  |  € 75

Alles uit het Zilveren Pakket + een betoverend cadeaupakket dat een week* voor aanvang van het gesprek per post wordt verzonden. Het pakket bestaat uit allerlei leuks waar uw kind zich uren mee vermaken, zoals speelgoed, spelletjes, krijtjes, stiften en/of kleurboeken, en bevat ook leerzame producten die een steentje bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind. Leuk en leerzaam dus! *Indien de boeking minimaal 14 dagen op voorhand geplaatst wordt. Boekt u op een korter termijn, dan kan het cadeaupakket vertraging oplopen. 

Videobellen