Evenementen

Waar bent u naar op zoek?


Er Was Eens maakt uw evenement nóg leuker! De mogelijkheden zijn eindeloos, dus waar bent u naar op zoek? Onze karakters komen graag op bezoek voor een meet & greet (zie hieronder) of een spannende show (klik hier voor meer info), maar Er Was Eens biedt ook vele mogelijkheden zonder sprookjeskarakters, zoals glittertattooers en/of verkoop van magische producten.


Meet & Greet

Wilt u uw bezoekers de mogelijkheid geven om onze sprookjeskarakters te ontmoeten? Dat kan, tijdens een meet & greet! Wij voorzien graag de decoratie, muziek en belichting, zodat de ontmoeting volledig in stijl is. Ook een handtekeningenkaartje en een professionele fotografe behoort tot de mogelijkheden.


Sta ons telefonisch of per e-mail te woord over uw wensen en wij gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag om een passende (en vrijblijvende!) offerte te maken. 

Over evenementen

ER WAS EENS

De karakters van Er Was Eens zijn afkomstig uit het generieke domein en zijn gebaseerd  op reeds bestaande sprookjes en vertelsels van over de hele wereld. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden. Hoewel de performers van Er Was Eens veelal dezelfde karakters spelen, kan het gebeuren dat u een andere performer krijgt dan te zien is op de foto.