Show

Shows

Wij ontnemen alle zorgen!


Een show van onze prinsessen is een ervaring om nooit te vergeten! Maak een keuze uit één van onze bestaande shows, of laat ons speciaal voor uw evenement een show op maat maken!  Waar u ook voor kiest, met theater van Er Was Eens en techniek van Jouw Event Partners bent u altijd verzekerd van een professionele show. Wij voorzien daarbij alles wat u wenst, zoals een overdekt podium, rook- en sneeuwmachines, foto- en videografie, springkussens, en heel veel meer!


Na de show:

Wilt u kinderen de mogelijkheid geven om onze prinsessen na de show te ontmoeten? Dat kan, tijdens een meet & greet! Wij voorzien graag de decoratie, muziek en belichting, zodat de ontmoeting volledig in stijl is. Ook een handtekeningenkaartje behoort tot de mogelijkheden.


Sta ons telefonisch of per e-mail te woord over uw wensen en wij maken graag het perfecte pakket voor u!

Over de shows

ER WAS EENS

De karakters van Er Was Eens zijn afkomstig uit het generieke domein en zijn gebaseerd  op reeds bestaande sprookjes en vertelsels van over de hele wereld. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden. Hoewel de performers van Er Was Eens veelal dezelfde karakters spelen, kan het gebeuren dat u een andere performer krijgt dan te zien is op de foto.