Over Ons

Zeg nou zelf, het is toch de droom van ieder meisje om later prinses te worden? Voor velen  lijkt dit een onrealistische droom, maar niet voor Kayleigh Tofield.  In 2015 verwerkte zij haar passie voor toneel, liefde voor  sprookjes en grote hart voor kinderen in een businessplan: en zo werd Er Was Eens geboren!


Inmiddels is Er Was Eens uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat door heel Nederland en een groot gedeelte van Belgiƫ werkzaam is. Onze cast bestaat uit gemotiveerde kindervrienden met verschillende achtergronden, waaronder onder andere theater, muziek, dans, psychologie, eventmanagement, en zelfs docenten van hoger en lager onderwijs. Uw kinderen zijn bij Er Was Eens dus altijd in goede handen. Door onze getalenteerde cast kunt u entertainment boeken in het Nederlands, Vlaams, Engels, Frans en Spaans.

Ons Team

Kayleigh

"Het hoeft niet makkelijk te zijn, als het maar spectaculair is."

Xenia

"Doe dingen waar je hart spontaan van gaat zingen!"

Johanna

"Everything has beauty, but not everyone sees it. You are the only one who can make that change!"

Naomi

"Always be yourself, unless you can be a mermaid!"

Esmee

"Have courage and always be kind."

Iris

"When life leaves us blind, love keeps us kind."

Volker

"Prutsen is de meest onderschatte fase van een creatief proces."

Melanie

"Don't wait untill you reach your goal to be proud of yourself!"

Inez

"Waarom binnen je comfortzone blijven als daar buiten meer te beleven valt?"

ER WAS EENS

De karakters van Er Was Eens zijn afkomstig uit het generieke domein en zijn gebaseerd  op reeds bestaande sprookjes en vertelsels van over de hele wereld. Wij zijn op geen enkele manier verbonden aan bedrijven van derden. Hoewel de performers van Er Was Eens veelal dezelfde karakters spelen, kan het gebeuren dat u een andere performer krijgt dan te zien is op de foto.